Építőanyag szállítás BUDAPEST

Építőanyag szállítás (ömlesztett és szóródó) Budapest és környéke

Hívjon minket a +3630 254 6791-es telefonszámon! További szolgáltatásaink: zsákos sittszállítás és konténer rendelés.

ömlesztett építőanyag szállítás

Építőanyag szállítás árak

Áraink az áfát tartalmazzák.

I. Buda

1,5 köbméter alatt: 15 000 Ft

1,5 köbméter fölött: 25 000 Ft

II. Pest

1,5 köbméter alatt: 19 000 Ft

1,5 köbméter fölött: 31 000 Ft

III. Pest megye

1,5 köbméter alatt: 19 000 Ft

1,5 köbméter fölött: 31 000 Ft

Szóródó anyag szállítás árak

Áraink az áfát tartalmazzák, a szállítási díjat viszont nem.

Bánya sóder: 10 000 Ft

Bánya sóder (0-24 mm): 11 400 Ft

Sóder (0-8 / 0-16 mm): 12 700 Ft

Töltő sóder: 9400 Ft

Kétszer rostált sóder (0-4 mm): 10 600 Ft

Kavics (4-8 / 8-16 / 16-32 mm): 12 700 Ft

Mosott homok (0-1 mm): 9400 Ft

Falazó bánya homok: 9400 Ft

Murva (5-12 / 12-20 / 20-55 mm): 14 750 Ft

Murva (0-35 mm): 11 400 Ft

Kulé kavics: 8300 Ft

Trágya: 4000 Ft

Termőföld: 8500 Ft

Rostált termőföld: 9400 Ft

Trágyás kevert termőföld: 8700 Ft

Rostált, trágyás kevert termőföld: 12 000 Ft

Építőanyag szállítás

Az építőanyag szállításnál legyen szó termőföldről, zöld hulladékról, komposztról, sittről vagy sóderről, szinte mindenhol, Budapest és Pest megyében is rendelkezésre állunk. Minden igénynek maximálisan igyekszünk megfelelni, hogy az ügyfél elégedett legyen.

Ömlesztett és szóródó építőanyag szállítás

Ismerje meg az igény szerinti építőanyag szállítás előnyeit:

Időmegtakarítás: Ez az egyik legnagyobb előny, és egyszerű módszer a munkahely termelékenységének növelésére. Minden perc, amikor hiányzik az anyagokból, késik a projektje. A projekt fővállalkozói számára az igény szerinti anyagszállítás biztosítja, hogy ne veszítsen időt az anyagokra való várakozással. 

Költséghatékony munkaerő: Ha elkezd egy csapattagot küldeni egy munkahelyről kiszállításra, akkor drága speciális szakértelemért fizet, hogy távol legyen a munkahelytől (mindig a legképzettebb személy lesz). Sokkal értelmesebb egy kézbesítési szolgáltatás – amely költséghatékonyabban kezeli a munkát.

Professzionális sofőrök: Flottánk minden sofőrje jártas az építőanyag-szállításban mindenhol, beleértve Budapestet és Pest megye régiót, biztosítva van, és fel van szerelve a munkavégzéshez szükséges biztonsági felszerelésekkel. Gépjárművezetőink éberen figyelik a szállítmányok fel- és kirakodását, minden egyes tételt körültekintően és odafigyeléssel kezelnek.

Ügyfélszolgálat: Talán az egyik legfontosabb előny, amit ügyfeleinktől hallunk, az az elérhetőségünk. Hatékonyan és mindig keményen dolgozunk, hogy elnyerjük bizalmát, és ha valami nem stimmel, akkor nagyon gyorsan törekszünk a megoldásra, hogy helyreállítsuk a dolgokat. 

Az építőanyag szállítás ára

Minden építőanyag szállítás díjszabása különböző. Nagymértékben befolyásolja az árakat a kiállás helyszíne, melyik helyben (Budapest és Pest megye) vagy más városban kell felvenni a fuvart és leszállítani az anyagokat. Szükséges-e az adott helyen behajtási engedély az autónkra?  Továbbá attól is függ, hogy mit kell szállítani. Ömlesztett árut? Raklapos árut? Ott szedik le? És maga a szállítási feladat mennyi időt fog igénybe venni?

Ha nem szeretne a szállítással foglalkozni, vagy nincs megfelelő járműve, akkor nyugodtan bízza ránk. Garantáljuk, hogy rendelését a legnagyobb szakértelemmel és gondoskodással dolgozzuk fel és visszük el az Ön által kért címre (pl.: Budapest és Pest megye területén, vagy bárhol az országban). Különféle szállítási mód közül választhat, de igyekszünk megkeresni és ajánlani a legoptimálisabb, költséghatékony és a gyors megoldású szállítási lehetőségeket.

Ha építőanyag szállítást szeretne, forduljon hozzánk bizalommal mindenhol az országban, illetve Budapest és Pest megyében!

Szolgáltatási terület

Budapest összes kerülete:
I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület

Budapest környéke:
Alsónémedi, Áporka, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Délegyháza, Ecser, Ercsi, Érd, Etyek, Felsőpakony, Fót, Gyál, Gyömrő, Gyúró, Halásztelek, Herceghalom, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Majosháza, Martonvásár, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Páty, Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Pusztazámor, Pécel, Remeteszőlős, Ráckeresztúr, Solymár, Szentendre, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Százhalombatta, Sóskút, Taksony, Telki, Tinnye, Tordas, Tárnok, Tök, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés, Zsámbék

Sitt & Fuvar Kft.

1223 Budapest, Nagytétényi út 180-190.

info@0-24sittszallitas.hu

+3630 254 6791

Facebook